Kukkamaa esittely

Kukkamaa.fi on Turun Suikkilassa, niin sanotulla Suikkilan vanhalla ostarilla toimiva kukkamyymälä.
Myymälä on melko tilava ja maanläheisesti sisustettu, ehkä vähän boho-tyylinen mutta ennen kaikkea rento paikka, missä saa asioida kiireettä ja rauhassa.
Tilavat käytävät ja väljät esillelaitot mahdollistavat useiden asiakkaiden yhtäaikaisen oleskelun myymälässä.
Meiltä löydät valikoimista viherkasveja, kukkivia ruukkukasveja, kausikukkia, niin ulos kuin sisätiloihinkin. Valikoimasta löytyy myös ruukkuja, amppeleita ja monen moista muuta kukkiin liittyvää.

Meiltä voit tilata erilaiset kukkasidonnat pienestä kukkakimpusta suuriin juhlakoristeluihin, kysy rohkeasti!
Leikkokukkia on tarjolla kauden kukista koostuva valikoima, perinteisillä klassikko kukilla täydennettynä.
Täällä verkkokaupassa on yleensä sesonkiin liittyvät kukkakimput, asetelmat ja muut kukkasidonta tuotteet tarjolla.
Mutta myös muuta kannattaa kysellä, sillä monia kukkia on saatavilla, vaan koska kaikkea ei aina mahdu myymälään kerralla, niin osa on vain tilauksesta saatavana.
Leikkokukille tarvitsemme noin viikon tilausajan, jotta kukat saadaan viljelijältä tänne meille.
Iso osa kukista ja kasveista tilataan suoraan viljelijöiltä, mikä varmistaa hyvän laadun.

Ammattitaitoomme voit luottaa, sillä liikkeessä työskentelee pitkän linjan ammattilaisia ja aina välillä lisäjoukoissa on harjoittelijoita ja apulaisia, joista kehittyy loistavia tulevaisuuden ammattilaisia. He tuovat mahtavan, innokkaan ja luovan lisän henkilökunnan osaamiseen.

Omistaja Tomi Simolin perusti ensimmäisen kukkakauppansa 1994 ja siitä asti kukat ovat olleet tärkeässä osassa elämää. Toimimme myös vihersisustuksen tekijöinä, voit tutustua vihersisustukseen osoitteessa vihersisutusturku.fi
Kukkamaa.fi toimii nyt myös vihersisustuksen toimipisteenä ja kukat ja leikkokukat, paljon pyydettynä lisäpalveluna, vihersisustuksen rinnalla.

Kukkamaa.fi on eräänlainen ”rakkaudesta lajiin” inspiroituma ja pitkään kypsytelty jatkumo, jossa kunnianhimoisena tavoitteena on tarjota ostosympäristö, joka on yhtä aikaa viihtyisä, innostava sekä rento, ja tarjoaa kuitenkin hyvää palvelua ja laadukkaita tuotteita.

Tervetuloa!